6 september 2019

4DF - VRIJDAG 6 September

Van 6 september 2019 , 17:30 tot 7 september 2019 , 02:00

4DF - VRIJDAG 6 September

VANAF 17U30 VERWELKOMEN WE DE EERSTE LOPERS VOOR DE RUN4FUN. (START VANAF 18U00)
VRIJDAGAVOND MIKKEN WE OP DE JEUGD MET DE FUIF “DELIRIOUS” MET TOPDJ’S ZOALS MYSTIQUE EN DE SPECTACULAIRE MICHAEL SCHACK (O.A. TOMORROWLAND)

 


Onze RUN-4-FUN is ondertussen een klassieker geworden. Het is een “Tournée Générale” onder de kerktoren van Nederename, rond én door onze feesttent en langsheen de vijvers en de Schelde via mooie onverharde groene wegels. Onze “bierloop” is een onderdeel van het OUDENAARDS LOOPCRITERIUM dat ondertussen uitgegroeid is tot tien wedstrijden en/of wandeltochten van organisaties zonder groot winstoogmerk. Deelnemers die aan acht van de tien wedstrijden deelnemen, worden beloond met een geschenk. Wie aan alle tien  evenementen heeft deelgenomen, krijgt een extra hoofdprijs van het stadsbestuur.
Indien u nog een stempel nodig heeft of indien u als échte sportman/vrouw aan alle lopen wil deelnemen vind je hieronder alle info voor uw deelname.
Op vrijdag 6 september kan je inschrijven en vrij starten vanaf 18u00. De loop eindigt stipt om 21u00.
Je loopt rondjes van ongeveer 1 kilometer omgeven door de natuurlijke rust van de visvijvers en dwarst telkens door onze feesttent alwaar jouw supporters op hun gemak hun keel kunnen smeren om je uit volle borst aan te moedigen wanneer je passeert.
Hoe meer rondjes je loopt, hoe meer PATER VAN ROMAN en YELL’OH VAN LIEFMANS je kan verzamelen. Je kan maximaal 10 biertjes bij elkaar lopen. Voor de jongeren tot 16 jaar is er uiteraard een aangepast pakket voorzien.
Vooraf inschrijven is wenselijk en kan tot 3 september via mail : info@nederename.be én te betalen (10 euro/volw en 6 euro/-16 jaar) op volgend rekeningnummer vòòr 03/09:
BE 15 8508 1835 3430 met duidelijke vermelding van“ R4F+ uw naam of groepsnaam”


Iedereen is van harte welkom in onze gratis toegankelijke feesttent. Dit jaar gaan we niet voor het bierfest, maar gaan we starten met een nieuwe fuif : “DELIRIOUS”
DELIRIOUS
ELEMENT 7: 21U - 22U
Element 7 zal op delirious zijn debuut maken. Na veel knoppendraaiwerk, werd het tijd om ook het publiek te laten meegenieten. Benieuwd? Kom gerust aan het begin van de avond luisteren en don’t miss a beat!

LAMEHEAD: 21U - 22U
Dit jonge DJ-duo heeft de smaak van plaatjes draaien te pakken. Als opkomend talent zullen ze  samen, aan het begin van de avond, ervoor zorgen dat iedereen de dansvloer opgaat!
(LLN-rock, Illuminate, Bal van Bernardus)

FLA5HBACK:  22U - 23U
Deze naam heeft in Oudenaarde en omstreken weinig introductie nodig. Een kanjer, niet alleen als DJ, maar ook als producer met reeds meerdere succesvolle releases. Zoals hij op elk feestje doet, zal FLA5HBACK ook ons voorzien van de beste beats. Houd jullie dance moves dus maar klaar!
(Overpoort, Qubus, Bierfeesten, Moonshine Coyote, Bal der Bals,…)

MICHAEL SCHACK: 23U - 00U
Als drummer van ondermeer Netsky, Milk Inc. én als solotoerend artiest, betrad Michael Schack al vele internationale festivalpodia, concertzalen en muziek events in Europa, de VS, Azië & Australië.
Met zijn #DJDrummer concept speelt Michael volledig solo, live én rechtstaand een erg pompende, interactieve en toegankelijke show. Alle harten dansen mee met zijn versies van de grootste hits van vroeger tot nu.

MYSTIQUE: 00U - 01U
Wanneer we snel even de references van Mystique bekijken valt direct op dat deze DJ perfect weet hoe hij een stevig feestje kan bouwen. Dat is dan ook exact wat hij op Delirious zal doen. Met releases op oa. Spinnin’ records, Ultra en Sony staan reeds meerdere hits onder zijn naam.
Wanneer Mystique van de partij is, weet je dat het een geslaagd feest zal worden!

(Tomorrowland (9 x), Tomorrowland Brasil (Main Stage), TomorrowWorld, Privilege Ibiza, GreenValley Brasil, Pacha Buzios, Grand Prix Monaco, Nikki Beach Miami, Shoko Barcelona, Octagon Korea, Duplex Paris)

HOAX: 01U - 02U
Deze getalenteerde producer moet ook als DJ zeker niet onderdoen! Hij zal jullie avond afsluiten met de meest groovy muziek om zo de laatste mooie herinneringen aan een fantastische nacht vast te leggen. “Who is Hoax?”, eenmaal je hem gehoord hebt, zal je het nooit meer vergeten!
(Lake night, Qubus, …)

7 september 2019

4DF - ZATERDAG 7 september

Van 7 september 2019 , 14:00 tot 8 september 2019 , 02:00

4DF - ZATERDAG 7 september

 

TRADITIONELE GEZINSVIERING OM 14U00 “LIEFDE BRENGT LICHT” MET GARRY HAGGER. NADIEN GRATIS TAART & KOFFIE IN DE TENT MET EEN OPTREDEN VAN “T SCHEUN SERVIES”. NA DE AFWAS IS ER VANAF 20U30 EEN VETTE PARTY MET RITMSTIX XL & HUN DJ OLIVIER.
Dit jaar wordt de gezinsviering opgeluisterd door Garry Hagger en de kinderen van KBO Nederename.

Het zal een enthousiaste, bezielende en verlichtende eucharistie worden voor iedere zonnige persoon. Ook jij bent van harte welkom!
Garry Hagger (Tielrode 29 april 1963) is een Vlaamse zanger die in 1983 zijn eerste single opnam: “Lieve Monica”
Nadien in 1990 nam Vanderhaeghe deel aan het televisieprogramma de Soundmixshow op VTM. Hier deed hij een vertolking van René Froger met Winter in America.
De doorbraak van Vanderhaeghe, die in 1994 definitief koos voor de de artiestennaam Garry Hagger, volgde toen hij in 1995 een tweede keer deelnam aan de Soundmixshow. Toen haalde Garry een tweede plaats in de finale met het liedje “This is the moment”.
Nadien heeft Garry een gote hit met “Het allermooiste” gescoord, een door Fred Bekky geschreven Nederlandstalige vertaling van “This is the moment”.
Iedereen is van harte welkom in deze gezinsviering.

Na de viering trekken we onder begeleiding van het “Muziek van Volkegem” naar de feesttent.

U kan er gratis genieten van een heerlijke koffie met een stuk taart. En u mag natuurlijk ook “een danske placeren” tijdens het optreden van
“ t’ Scheun Servies” is de ultieme cover interactieve liveband en nu zijn we trots dat ze te gast zijn op onze Vierdaagsefeesten te Nederename.


“Ritm Stix XL” speelt op een mobiele wijze en zorgt ervoor dat ze elke uitdaging aankunnen om tussen het publiek te spelen en jullie zo op interactieve manier iedereen te betrekken bij het optreden. Sinds 2016 werken ze ook samen met verschillende deejay’s om jullie een complete avond te bezorgen.
De leden van RitmStix zijn professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdienden. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in The Voice van Vlaanderen.
Ook buiten RitmStix zie je ze opduiken in verschillende muzikale projecten en op TV. Zo scoorde Kris een radiohit met “Short People” en zijn de vaste zangeressen als Esther, Jana of Katherine uit de media. Ze scoorden meermaals in hun muzikale carrière.
Een voorsmaakje:
Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Adele niet als dessert!!
Het wordt tijd om volledig uit de bol te gaan

DJ Olivier is een all-round dj. Met meer dan 20 jaren vol uitzinnige dj-sets op de teller. Menig grote zalen, mega tenten en gezellige privé feestjes zijn de revue gepasseerd. Zet je schrap voor een helse rit en laat je meeslepen met het nodige party gehalte. Zijn krachtig mengsel katapulteert je richting verleden, heden én toekomst.

8 september 2019

4DF - ZONDAG 8 september

Van 8 september 2019 , 11:00 tot 8 september 2019 , 22:00

4DF - ZONDAG 8 september

 

KINDERDORP VOL ACTIVITEITEN OP ZONDAGMIDDAG
Op zondagnamiddag tussen 12u en 17u worden er verschillende kinderactiviteiten voorzien.
Naast KERMISKRAMEN en verschillende SPRINGKASTELEN zullen de kinderen kunnen genieten van verschillende activiteiten die u gratis worden aangeboden door het feestcomité Nederename.
“DE SPINNEKOPPEN” is een bekroonde studio voor professionele, kwalitatieve kindergrime uit Gent met meer dan 10 jaar ervaring. Ze fleuren ons evenement op met rondrennende tijgers, prinsesjes en monsters, dankzij de verzorgde grimestand waar uw kinderen kunnen kiezen uit meer dan 60 verschillende voorbeelden. Laat je betoveren!
‘Creatief’ en ‘Fantasie’ zijn de kernwoorden waarmee CREAFANT steeds aan de slag gaat. Knutselen jullie graag? Kom dan zeker kijken en meedoen met de knutselworkshops voor kinderen vanaf 3 jaar.  Dit jaar verloopt alles in het thema “circus”.
Altijd al eens willen jongleren? Kan je de diablo nog steeds niet goed opvangen? En wat is nu ook weer een devilstick? Kom het allemaal leren bij Feestanimatie Huzart en word begeleid door professionals in het vak. FEESTANIMATIE HUZART zal de kinderen onderdompelen in de magische wereld van het circus.
Pin zondagnamiddag 8 september maar vast in uw agenda en kom met de kids en de ganse familie genieten in onze feestzone!
Graag tot dan!


ZONDAG = FAMILIEDAG
Op zondag, ‘familiedag’ openen we de feesttent omstreeks 11u00. Iedereen is welkom op ons eetfestijn. We hopen dat u al kaarten heeft gekocht. Indien niet, is het nuttig om te weten dat de kaarten te koop zijn tot 1 september bij alle leden van het Feestcomité en bij sommige hoofdsponsors : Garage Jean Schiettecatte, Sans Soleil, De Feestwinkel,...
Een kaart kost 18 euro per volwassene of 12 euro per kind. Uw zondag wordt reeds van bij het aperitief een familiedag.  Het is de perfecte start voor u en uw gezin om er een fantastische feestdag van te maken. Er zal keuze zijn tussen koude visschotel, steak of balletjes in tomatensaus. Elk met frietjes én gepaste groenten.
Terwijl je rustig zit te genieten van een dessertje en een lekkere tas koffie of een stevig biertje kunnen jouw kinderen zich uitleven in onze autovrije feestzone. Allerlei kermisattracties, kindergrime, springkastelen, een knutselworkshops, Circusworkshops, ...
Iedereen is welkom om er samen een gezellige “zondag-familiedag” van te maken ! Ook “niet-blijven-eters” zijn van harte welkom in en rond onze feesttent voor een leuke animatie-middag. Vanaf 15u00 zijn er optredens van Wim Soutaer, Jettie Pallettie en Dennie Christian.

WIM SOUTAER
Wim Soutaer begon zijn muzikale carrière op dertienjarige leeftijd als zanger van het schoolbandje State Of Mind. Zij brachten vooral eigen nummers, maar ook covers van Pearl Jam, Nirvana en Metallica.
In 2000 heeft Wim Soutaer beslist om solo te gaan. Hij nam toen deel aan de Soundmixshow met de cover Easy en werd toen vierde.
In 2003 schreef Soutaer zich in voor de audities van de eerste editie van talentenjacht IDOOL. Hij eindigde als derde, na Peter Evrard en Natalia Druyts.
Hier was de doorbraak begonnen.
Tijdens de zomer van 2003 scoorde hij een nummer 1-hit in Vlaanderen met de zelfgeschreven single ALLEMAAL, waarvoor hij tevens beloond werd met een gouden plaat.Nadien volgden nog verschillende singles zoals “Overal ben jij”, “Eerlijkheid”, “Voorbij”, “Ik hou van het leven”, “Niets zonder jou”, “Dans voor mij”, “Wachten op Margot” en “Verbonden”.

JETTIE PALLETTIE
Jet Westerhuis is een Nederlandse zangeres, die sinds 2010 vooral optreedt onder de naam Jettie Pallettie. Westerhuis groeit op in een muzikaal gezien waarvan de vader actief is in de jazz wereld.
Rondom de bedachte artiestennaam Jettie Pallettie wordt een heel verhaal opgezet. Zo zou ze een kleindochter van een Italiaan zijn die eigenaar was van de Pizzahut-keten. Haar vader zou een Italiaan zijn en haar moeder een Noorse en in 1990 zou ze met hen naar Nederland zijn geëmigreerd.
Ze zou dan aanvankelijk werkzaam zijn geweest als host in een van de Pizzahutzaken van haar grootvader.
In 2009 zou ze haar baan in de horeca opgezegd hebben om fulltime als zangeres aan de slag te gaan. “Ik zit in een cafeetje”, “Hey knull”, “Klepperdeklep”, “Wie z’n vrouwtje lief heeft” zijn enkele singles die in de Nederlandse Top 40 gestaan hebben.

DENNIE CHRISTIAN
Dennie Christian is een Duits schlagerzanger en presentator, die bekendheid geniet in zowel Duitsland als in de Benelux. In Nederland is hij vooral bekend om zijn verdiensten als zanger. Hij wordt alom geroemd om zijn uitstekende beheersing van het Nederlands dat hij bijna accentloos spreekt.
Denny Christian nam als 17-jarige zijn eerst plaat op. Christian brak door met zijn vierde single “Rosamunde” waarmee hij in 1975 de eerste plaats bereikte in de ZDF-Hitparade.
Ook nam hij voor de Nederlandse markt verschillende nummers op in het Nederlands, waaronder het nummer “Zaterdagavond”.
Dennie Christian is in Vlaanderen niet alleen op het podium te zien. Sinds 2016 presenteert hij op zondagmorgen bij MENT TV zijn eigen programma “40 jaar Duits Schlagerfestival”, waarin hij wekelijks de geschiedenis van schlagers uit Duitsland, Nederland en Vlaanderen combineert met persoonlijke anekdotes.

9 september 2019

4DF - MAANDAG 9 september

Van 9 september 2019 , 09:00 tot 10 september 2019 , 01:00


DE 4DF WORDEN AFGESLOTEN MET EEN INTERACTIEVE VUURSHOW AAN DE FEESTTENT. MAAR EERST IS ER PLEZIER VAN ‘S OCHTENDS NA DE SOLEMNELE MIS EN
PAROHIERONDGANG TOT ‘S AVONDS MET EEN OPTREDEN VAN AMPERSAND EN DJ KOEN !

09U30 : SOLEMNELE HEILIGE MIS voor de overleden parochianen opgeluisterd door Sint-Vedastuskoor
10U30 : PAROCHIERONDGANG
Na de herdenking van onze parochianen is  er plaats voor plezier, muziek, gelach, kermis, optredens, fratsen, leute, ... Kortom: “ ‘t is Kermis , kom op en we gaan feesten”.
Alle etablissementen zullen je samen met je vrienden en mede-parochianen een onvergetelijke dag doen beleven in onze parochie.  We sommen de haltes op in willekeurige volgorde. De manier waarop en wanneer je er wil geraken is volledig volgens jouw wensen.
OC Sint-Vaast,  Voetbalkantine Pelikaanstraat, Visvijver “Mijmerland”, Visvijver  “De Natuurvrienden”, Restaurant 4EAT , Frituur Marianne , Café Paviljoen  De Krantenhoek , Café de Korte Garde én ... onze eigen feesttent!
Daar steekt DJ Koen vanaf 17u00 de vlam er in en zal Ampersand uw maandagavond entertainen tot aan de vuurshow om 21u00.

17U00 : START VAN DE FUIF  MET DJ KOEN

18U30 : OPTREDEN VAN AMPERSAND
Pompende drums, strakke baslijnen, zweverige gitaren & harmonische zanglijnen zijn hun garantie. In 2018 won de band de “Beste Pop” prijs op de “Exposure Music Awards” en speelden ze hierdoor in 2019, 2 exclusieve shows in Londen.
Ampersand wil in 2020 met iets nieuws op de proppen komen en is volop bezig met de preproductie van een nieuwe EP, dit nu met Aaron Machtelinckx achter de drums.
Ampersand heeft zijn roots in Oudenaarde. Daan Cornelis (zang + gitaar) & Sven Vansteenbrugge (gitaar) zijn beide afkomstig uit Eine. Bart Smet woont in Leupegem maar is afkomstig van Sint-Niklaas en Aaron Machtelinckx zijn thuisbasis is Oudenaarde centrum.

18U00: CIRCUSANIMATIE OP DE FEESTZONE
Je kijkt best uit want daar lopen een “edelman” en een “nar” op stelten in de hoogte. Deze act is interactief, grappig, ondeugend en heeft vooral geen probleem om hier en daar een frats uit te halen. U weze gewaarschuwd.

21U00: INTERACTIEVE VUURSHOW AAN DE FEESTTENT
Op meeslepende muziek worden, in combinatie met dans, theater en humor, diverse vuurkunsten gedemonstreerd. Vuur swingen, fakkel jongleren, magisch vuur, vuur eten, vuurvingers, vuur-swingstok, en vanzelfsprekend de kunst van het vuurspuwen.
U ziet het in Nederename allemaal.